Τεχνική Υποστήριξη
Αρμόστοκοι
Αυτοεπιπεδούμενα Προϊόντα

Μαρίνα Λεμεσού - Χρήση του Οικολογικού και Ελαφρομονωτικού σοβά 'Thermopilos’ για εσωτερική και εξωτερική χρήση ως 1ο και 2ο χέρι σοβάτισμα.
Project στο Coral Bay από Paschali Developers - Χρήση του Οικολογικού σοβά 'Thermosovas' για θερμομόνωση & ηχομόνωση κτηρίων.
Sunrise Pearl Hotel & Spa - Χρήση είτε του Extra Plast (ακρυλικό ή μη) είτε της Flash Spa (ακρυλική ή μη) εσωτερικά και εξωτερικά, για σοβάτισμα & λείανση της τελικής επιφάνειας.
Atlantica Aeneas Resort & Spa - Χρήση κόλλας από την σειρά Alfakol για συγκόλληση κεραμικών ή ψηφίδων σε πισίνες.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο για τους μαθητές του Θεμιστοκλειου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης. Οι παρευρισκόμενοί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της εταιρείας στο Παραλίμνι, να δουν την μονάδα επεξεργασίας πρώτης ύλης , την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής έτοιμων υλικών σε λειτουργεία και να μάθουν για τις διαδικασίες ποιότητας τις οποίες ακολουθεί το χημείο πραγματοποιώντας διάφορους ελέγχους ποιότητας. Προς το τέλος της μέρας, οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα από τα προϊόντα κάτω από τις οδηγίες των τεχνικών για ορθότερη εφαρμογή των προϊόντων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα προιοντα μας

ΚΟΛΛΕΣ

Τσιμεντοειδής Κόλλες Alfakol, ενός συστατικού, για συγκόλληση πλακιδίων, πέτρας, γρανίτη, κτλ.

ΣΟΒΑΔΕΣ

Μία μεγάλη ποικιλία από κανονικούς και θερμομονωτικούς σοβάδες για 1ο, 2ο, και 3ο χέρι σοβά

ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

Πολύχρωμα Επιχρίσματα για τελικό σοβάτισμα. Μπορείτε να επιλέξετε από την ποικιλία χρωμάτων μας.